Αναλαμβάνεται η πλήρης προετοιμασία επενδυτικών προτάσεων -Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να λάβετε την προσφορά μας..
 
ΟΙ 10 ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ


                                   

Και όμως σε ένα τόσο δυναμικό και μεταβαλλόμενο παιχνίδι όπως το χρηματιστηριακό υπάρχουν αρκετοί κανόνες, σας παρουσιάζουμε 10 από αυτούς...

 

ΚΑΝΟΝΑΣ-1ος

Δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον, αν μπορέσεις κάποτε να το κάνεις μην χαραμίζεις τον καιρό σου με μετοχές.

 

ΚΑΝΟΝΑΣ-2ος

Εφήρμοσε πάντα και παντού τον Κανόνα της Διασποράς, ο μόνος χρηματιστηριακός κανόνας μαθηματικά αποδεδειγμένος. -διασπορά σε εταιρείες, διασπορά σε κλάδους και διασπορά σε διαφορετικά χρηματιστήρια και χώρες.

 

ΚΑΝΟΝΑΣ-3ος

Έχε επίγνωση στο ότι βραχυχρόνια ‘κουμάντο’ στην αγορά κάνει το smart money μην προσπαθήσεις ποτέ να το συναγωνιστείς γιατί δεν γίνεται να κερδίσεις.   

 

ΚΑΝΟΝΑΣ-4ος

Αγόρασε στην φήμη πούλα στο γεγονός (ίσως ο πιο γνωστός κανόνας της αγοράς).

 

ΚΑΝΟΝΑΣ-5ος

Μην εμπιστεύεσαι ποτέ μια εταιρεία που δεν έχει αξιόλογο και συνεπές management, μια ασυνεπής διοίκηση δεν θα αργήσει να σε απογοητεύσει. 

 

ΚΑΝΟΝΑΣ-6ος

Μην στηρίζεις τις αγορές σου σε κάτι που έχεις διαβάσει στην εφημερίδα, το 90% από αυτά που διαβάζεις έχει ήδη προεξοφληθεί στις τιμές των μετοχών.

 

ΚΑΝΟΝΑΣ-7ος

Μην παίζεις ποτέ μόνο με το ένστικτο σου σε ένα παιχνίδι καθαρών μαθηματικών υπολογισμών και πιθανοτήτων όπως είναι το χρηματιστηριακό.

 

ΚΑΝΟΝΑΣ-8ος

Όταν ο θυρωρός σου, σου προτείνει ποιες μετοχές να αγοράσεις καιρός να βγεις από την αγορά (κανόνας που επαληθεύτηκε περίτρανα το 1999).

 

ΚΑΝΟΝΑΣ-9ος

Όταν ακούς ανθρώπους της αγοράς να μιλούν στην τηλεόραση για περιόδους ‘έντονων διακυμάνσεων’ να ξέρεις ότι εννοούν περιόδους έντονων πτώσεων.

 

ΚΑΝΟΝΑΣ-10ος

Σε περιόδους που το ‘Cash is King’ να αποφεύγεις να συμμετέχεις στο χρηματιστήριο.

 

Διαβάστε ακόμα στο Capital Invest:

Οι 10 χρυσοί κανόνες του Trading Μετοχών

 

 
 
 
 
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα...
 
 
 
 
 
 
Investment & Technology Solutions 24/12/2010
 
 

..